LumioLumio

Видалити ваш обліковий запис

Ви можете назавжди видалити ваш обліковий запис Lumio та пов’язані дані у будь‑який час.

Зсередини додатку

Відкрийте додаток Lumio, перейдіть у Профіль → Налаштування → Видалити мій обліковий запис і підтвердіть. Видалення набуває чинності негайно. Ваші аналізи шкіри, рутини, нагадування та історія чатів будуть назавжди видалені. (Ваші селфі вже були видалені протягом 24 годин після кожного аналізу.)

По електронній пошті

Якщо ви не можете отримати доступ до додатку, надішліть нам електронного листа за адресою [email protected] з електронної адреси, пов’язаної з вашим обліковим записом. Ми підтвердимо видалення протягом 7 робочих днів.

Що буде видалено

  • Профіль вашого облікового запису та дані автентифікації
  • Ваш профіль шкіри, цілі та збережені налаштування
  • Ваші аналізи шкіри, оцінки та історія
  • Ваші рутини, нагадування та дані про звички
  • Ваша історія чатів Aria
  • Ваші токени push‑повідомлень

Що може залишитися

Резервні копії, що містять ваші дані, видаляються поступово (протягом 30 днів). Квитанції про підписку та мінімальні бухгалтерські записи зберігаються для обліку та податкових цілей згідно з вимогами закону. Агреговані, анонімізовані дані, які вже не можуть ідентифікувати вас, можуть зберігатися для покращення Сервісу.

Підписки

Видалення вашого облікового запису не скасовує автоматично активну підписку Lumio Pro. Щоб зупинити продовження, також скасуйте підписку в налаштуваннях вашого облікового запису App Store або Google Play.