LumioLumio

Hesabınızı Silin

Lumio hesabınızı ve ilişkili verileri istediğiniz zaman kalıcı olarak silebilirsiniz.

Uygulama içinde

Lumio uygulamasını açın, Profil → Ayarlar → Hesabımı sil yolunu izleyin ve onaylayın. Silme işlemi hemen yürürlüğe girer. Cilt analizleriniz, rutinleriniz, hatırlatıcılarınız ve sohbet geçmişiniz kalıcı olarak kaldırılır. (Selfieleriniz her analizden 24 saat içinde zaten silinmiştir.)

E-posta ile

Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınızla ilişkili e-posta adresinden [email protected] adresine e-posta gönderin. Silme işlemini 7 iş günü içinde onaylayacağız.

Ne silinir

  • Hesap profiliniz ve kimlik doğrulama verileriniz
  • Cilt profiliniz, hedefleriniz ve kaydedilmiş tercihlerinizi
  • Cilt analizleriniz, puanlarınız ve geçmişiniz
  • Rutinleriniz, hatırlatıcılarınız ve alışkanlık verileriniz
  • Aria sohbet geçmişiniz
  • Push bildirim token'larınız

Ne kalabilir

Verilerinizi içeren yedek anlık görüntüler, periyodik olarak (30 gün içinde) silinir. Abonelik makbuzları ve minimum faturalama kayıtları, yasal olarak gerekli olduğu sürece muhasebe ve vergi amaçları için saklanır. Artık sizi tanımlayamayan, toplu ve anonimleştirilmiş veriler, Hizmeti iyileştirmek amacıyla saklanabilir.

Abonelikler

Hesabınızı silmek, aktif bir Lumio Pro aboneliğini otomatik olarak iptal etmez. Yenilemeleri durdurmak için, aboneliği App Store veya Google Play hesap ayarlarınızdan da iptal edin.