LumioUsuń swoje konto
Możesz w dowolnym momencie trwale usunąć swoje konto Lumio oraz powiązane dane.
Z poziomu aplikacji
Otwórz aplikację Lumio, przejdź do Profil → Ustawienia → Usuń moje konto i potwierdź. Usunięcie następuje natychmiast. Twoje analizy skóry, rutyny, przypomnienia i historia czatu zostają trwale usunięte. (Twoje selfie zostały już usunięte w ciągu 24 godzin od każdej analizy.)
Za pośrednictwem e‑maila
Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do aplikacji, wyślij e‑mail na adres [email protected] z adresu e‑mail powiązanego z Twoim kontem. Potwierdzimy usunięcie w ciągu 7 dni roboczych.
Co zostaje usunięte
- Profil Twojego konta oraz dane uwierzytelniające
- Twój profil skóry, cele i zapisane preferencje
- Twoje analizy skóry, wyniki i historia
- Twoje rutyny, przypomnienia i dane dotyczące nawyków
- Twoja historia czatu Aria
- Twoje tokeny powiadomień push
Co może pozostać
Migawki kopii zapasowych zawierające Twoje dane są usuwane w sposób ciągły (w ciągu 30 dni). Potwierdzenia subskrypcji oraz minimalne rekordy rozliczeniowe są przechowywane w celach księgowych i podatkowych, zgodnie z wymogami prawa. Zagregowane, anonimowe dane, które już nie mogą Cię zidentyfikować, mogą być przechowywane w celu ulepszenia Usługi.
Subskrypcje
Usunięcie konta nie powoduje automatycznego anulowania aktywnej subskrypcji Lumio Pro. Aby zatrzymać odnawianie, anuluj subskrypcję również w ustawieniach swojego konta w App Store lub Google Play.