LumioLumio

Verwijder uw account

U kunt uw Lumio-account en bijbehorende gegevens op elk moment permanent verwijderen.

Vanuit de app

Open de Lumio-app, ga naar Profiel → Instellingen → Verwijder mijn account, en bevestig. De verwijdering wordt onmiddellijk van kracht. Uw huidanalyses, routines, herinneringen en chatgeschiedenis worden permanent verwijderd. (Uw selfies werden al binnen 24 uur na elke analyse verwijderd.)

Via e‑mail

Als u geen toegang tot de app heeft, e‑mail ons dan via [email protected] vanaf het e‑mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Wij bevestigen de verwijdering binnen 7 werkdagen.

Wat wordt verwijderd

  • Uw accountprofiel en authenticatiegegevens
  • Uw huidprofiel, doelen en opgeslagen voorkeuren
  • Uw huidanalyses, scores en geschiedenis
  • Uw routines, herinneringen en gewoontedata
  • Uw Aria-chatgeschiedenis
  • Uw push‑notificatietokens

Wat kan blijven

Back‑up snapshots die uw gegevens bevatten, worden op een doorlopende basis (binnen 30 dagen) verwijderd. Abonnementsbewijzen en minimale factureringsgegevens worden bewaard voor boekhoud‑ en belastingdoeleinden zoals wettelijk vereist. Geaggregeerde, geanonimiseerde gegevens die u niet meer kunnen identificeren, kunnen worden bewaard om de Service te verbeteren.

Abonnementen

Het verwijderen van uw account annuleert niet automatisch een actief Lumio Pro-abonnement. Om verlengingen te stoppen, annuleert u het abonnement ook via de instellingen van uw App Store‑ of Google Play‑account.