LumioLumio

Διαγράψτε τον Λογαριασμό Σας

Μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας στο Lumio και τα σχετικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Από την εφαρμογή

Ανοίξτε την εφαρμογή Lumio, μεταβείτε στο Προφίλ → Ρυθμίσεις → Διαγραφή λογαριασμού, και επιβεβαιώστε. Η διαγραφή ισχύει αμέσως. Οι αναλύσεις δέρματος, οι ρουτίνες, οι υπενθυμίσεις και το ιστορικό συνομιλιών σας διαγράφονται μόνιμα. (Οι φωτογραφίες σας διαγράφηκαν ήδη εντός 24 ωρών από κάθε ανάλυση.)

Μέσω email

Εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλτε μας email στο [email protected] από τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. Θα επιβεβαιώσουμε τη διαγραφή εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Τι διαγράφεται

  • Το προφίλ του λογαριασμού σας και τα δεδομένα πιστοποίησης
  • Το προφίλ δέρματος, οι στόχοι και οι αποθηκευμένες προτιμήσεις σας
  • Οι αναλύσεις δέρματος, οι βαθμολογίες και το ιστορικό σας
  • Οι ρουτίνες, οι υπενθυμίσεις και τα δεδομένα συνηθειών σας
  • Το ιστορικό συνομιλιών Aria σας
  • Τα διακριτικά ειδοποιήσεων push σας

Τι μπορεί να παραμείνει

Τα αντίγραφα ασφαλείας που περιλαμβάνουν τα δεδομένα σας διαγράφονται σε κυλιόμενη βάση (εντός 30 ημερών). Τα αποδείξεις συνδρομής και τα ελάχιστα αρχεία τιμολόγησης διατηρούνται για λογιστικούς και φορολογικούς σκοπούς, όπως απαιτεί η νομοθεσία. Συγκεντρωμένα, ανώνυμα δεδομένα που δεν μπορούν πλέον να σας ταυτοποιήσουν ενδέχεται να διατηρηθούν για τη βελτίωση της Υπηρεσίας.

Συνδρομές

Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει αυτόματα μια ενεργή συνδρομή Lumio Pro. Για να σταματήσετε τις ανανεώσεις, ακυρώστε επίσης τη συνδρομή από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο App Store ή το Google Play.